Abrudan o vede pe Real în finala Ligii. ”S-a cam clarificat problema calificării”

Abrudan o vede pe Real în finala Ligii. ”S-a cam clarificat problema calificării”
Fundașul Universității Cluj, Octavian Abrudan (33 ani), o vede pe Real Madrid în finala Ligii după victoria fantastică obținută în fața lui Atletico, în prima manșă din semifinale.

Real Madrid a bătut-o cu 3-0 pe rivala Atletico, marți, pe Santiago Bernabeu, în prima manșă din semifinalele Champions League. "Galacticii" au tranșat victoria după un hatt-trick al lui Cristiano Ronaldo (10, 73, 86).

"Cred că s-a cam clarificat problema calificării. Cristiano Ronaldo a dat trei goluri, Realul are un lot foarte bun și are șanse mari să meargă mai departe. Eu sper că se va mai naște un jucător ca și Ronaldo, e nevoie de fotbaliști care să depășească performanțele lui și ale lui Messi", a spus fundașul lui "U" Cluj, Octavian Abrudan, pentru ZIUA de CLUJ.

Veteranul "Șepcilor roșii" nu crede că Atletico va reuși să răstoane soarta calificării în returul de pe Vicente Calderon, programat săptămâna viitoare. "Eu zic că nu, șansele sunt foarte mici. Atletico nu înscrie așa de multe goluri", a mai zis el.

Finala Ligii este programată pe 3 iunie 2017, la Cardiff, pe Millennium Stadium.

Comenteaza