Academia “U”-Luceafărul, printre cele mai bune din lume. Clujenii au ocupat locul al cincilea la Danone Nations Cup

Din postura de reprezentantă a României la competiția internațională, Academia “U”-Luceafărul a reușit să obțină locul al cincilea, după ce a câștigat șapte din cele opt meciuri pe care le-a disputat.

Micuții fotbaliști clujeni, din Grupa 2007, au reușit un parcurs excelent la competiția disputată la Barcelona. Jucătorii pregătiți de Ovidiu Sărmășan au reușit într-o singură zi să câștige toate cele patru meciuri din faza grupelor, 3-2 cu Japonia, 1-0 cu Egipt, 3-0 cu Algeria și 2-0 cu Olanda. În sferturile de finală ale competiției, clujenii au pierdut în fața Franței, scor 1-2, însă și-au luat revanșa în partidele de clasament.

Jucătorii de la Academia “U”-Luceafărul au reușit să învingă Tunisia, scor 1-0 și mai apoi au trecut de Maroc, după loviturile de departajare (1-1/4-3). În plus, Denis Crișan, unul dintre micuții fotbaliști de la Academica “U”-Luceafărul a fost desemnat “Jucătorul turneului”.

În urma cu doi ani, Grupa 2005 reușea o altă performanță pentru fotbalul românesc, după ce obținea locul al patrulea la competiția disputată în Statele Unite ale Americii.

Comenteaza