Accidentare gravă pentru Vlad Chiricheș. Căpitanul naționalei, out pentru restul anului

Accidentare gravă pentru Vlad Chiricheș. Căpitanul naționalei, out pentru restul anului
| Foto: foto facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Fundașul a părăsit terenul în minutul 31 al partidei cu Muntenegru, din Liga Națiunilor, acuzând probleme la genunchiul stâng.

Deși nu este om de bază la echipa sa de club, Napoli, apărătorul este unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei lui Cosmin Contra. Totuși, căpitanul “tricolorilor” ar putea lipsi până în primăvara anului viitor, conform Telekom Sport. În prima partidă din Liga Națiunilor, cea cu Muntenegru, fundașul a ieșit accidentat după aproxiamtiv o jumătate de oră de joc.

Verdictul medicilor nu este unul plăcut, Chiricheș suferind o ruptură a ligamentului încrucișat anterior de al genunchiul stâng. Pentru fundașul lui Napoli nu e prima problem din acest an, după ce a fost operat la umăr în luna mai.

Celălat fotbalist accidentat în partida cu ex-iugoslavii, Mihai Pintilii ar putea lipsi la fel de mult de pe teren. Mijlocașul FCSB-ului suferă de o problemă la mușchiul drept femoral și ar putea lipsi minim patru luni.

În aceste condiții, Cosmin Contra va trebui să le caute înlocuitor celor doi, în timp ce în partida cu Serbia vor juca în locul celor doi Mihai Bălașa și Răzvan Marin, revenit după o suspendare.

Duelul dintre România și Serbia va avea loc azi de la ora 21:45 și va fi transmis de Pro Tv.

Comenteaza