Accidentări în lanț la CFR Cluj. După ce Bud și-a spart nasul, Omrani a suferit o comoție în meciul cu Astra

Accidentări în lanț la CFR Cluj. După ce Bud și-a spart nasul, Omrani a suferit o comoție în meciul cu Astra
| Foto: instagram Cristi Bud

Campioana suferă în compartimentul ofensiv, după ce doi dintre atacanți s-au accidentat în ultimele zile, iar Țucudean încă nu poate evolua 90 de minute.

Deși Dan Petrescu nu pune accentul pe atac la formația din Gruia, tehnicianul se confruntă cu probleme în compartimentul ofensiv. Golgheterul Țucudean încă își revine după ce a suferit o intervenție pe cord, iar ceilalți doi atacanți din lot au suferit accidentări. Primul a fost Cristi Bud, care a fost călcat pe față de un coleg, înaintea meciului cu Astra și va trebui să poarte mască la revenirea în teren. Apoi, în meciul de la Giurgiu, Billel Omrani a suferit o comoție și s-a prăbușit pe teren, după un duel cu brazilianul Erico.

Directorul sportiv al campioanei, Daniel Stanciu a vorbit despre starea celor doi jucători. “Omrani e mai bine. Aseară a fost transferat la Spitalul Bagdasar din București pentru a continua investigațiile. Se pare că totul este ok și astăzi va fi externat. Din păcate, nu cred că poate face deplasarea cu avionul. Așa se întâmplă, așa sunt regulile după o comoție. Sperăm că îl putem reface până luni, să îl avem la meciul cu Viitorul

Bud a avut un incident la ultimul antrenament. Din păcate,el trebuia să joace. A intrat în contact cu crampoanele unei ghete și a ieșit destul de șifonat. Doar cu mască cred că va putea evolua. Cu un coleg, a fost ceva din greșeală, nu a fost nimic intenționat”, a declarat Stanciu pentru Digisport.

Comenteaza