Accidentat, Buşecan ajută “U” Transilvania: “Am cerut să joc”

Accidentat, Buşecan ajută “U” Transilvania: “Am cerut să joc”
Pivotul formaţiei “U” Transilvania, Mihai Buşecan, care a suferit o accidentare la piciorul stâng în timpul jocului cu Energia Lignitul Pandurii Târgu-Jiu, de acum două săptămâni, este decis să îşi ajute coechipierii din teren în meciul de mâine cu Bucovina Suceava.
Partida, care contează pentru etapa a VII-a a Ligii Naţionale la handbal masculin, se va disputa mâine, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Singurul pivot din lotul “alb-negrilor”, Mihai Buşecan, promite că va fi în teren la ora jocului cu sucevenii, deşi a suferit recent o fractură de metatarsian. Cu o singură înfrângere în noua stagiune, “U” Transilvania este revelaţia Ligii Naţionale, unde ocupă locul IV, la egalitate de puncte, zece, cu liderul UCM Reşiţa. “Este un sacrificiu, dar nu foarte mare. Am cerut să joc, pentru că este un meci greu şi ştiu că este nevoie de mine, pentru că sunt singurul pivot din echipă. Am fisură la degetul mare de la meciul cu Târgu-Jiu. Am stat două săptămâni cu degetul imobilizat, iar de săptămâna asta am reînceput antrenamentele. Sigur că piciorul mă doare, dar nu insuportabil. Antrenorul mi-a spus că mă înţelege dacă nu intru, dar am spus că vreau să joc, să câştigăm şi să ne continuăm parcursul bun din ultima vreme”, a declarat Buşecan, pentru ZIUA de CLUJ, completat de tehnicianul Constantin Ştefan. “Buşecan îşi doreşte să joace. Sper să îl aducem la o formă sportivă de 60-70%. S-a simţit lipsa lui şi la Braşov, unde am făcut improvizaţii pe postul său, dar chiar şi aşa am câştigat. Sper ca Buşecan să strângă din dinţi şi să ne ajute cu Suceava”, a declarat antrenorul.

El mizează pe public pentru o victorie în întâlnirea de mâine şi crede că inspiraţia elevilor săi va conta decisiv în partida cu moldovenii. “Avem nevoie de suportul publicului, care să vadă, asemeni jocului cu Târgu-Jiu, o echipă în creştere, ce joacă de la meci la meci numai la victorie. Ne aşteaptă un meci foarte greu, cunosc echipa adversă şi tehnicianul ei, şi sper să facem o partidă bună, mai ales că jucăm acasă. Prospeţimea şi inspiraţia jucătorilor mei vor face diferenţa la ora jocului”, a conchis Ştefan.


Etichete
Comenteaza