Achiziţie de Champions League pentru Unirea Dej

Achiziţie de Champions League pentru Unirea Dej
Un voleibalist care a evoluat în Champions League a ajuns la Unirea Dej.

Gojko Cuk (foto) are 24 de ani şi evoluează pe postul de centru. Voleibalistul de 207 cm a jucat titular în ultimele trei sezoane pentru campioana Muntenegrului, Budvanska Rivijera Budva. Cuk este un sportiv important pentru ţara sa, având în vedere că a fost convocat recent la naţionala Muntenegrului pentru a ajuta echipa în turneele de calificare pentru Campionatul European de Volei 2013.

maximussport.com arată că noul voleibalist al dejenilor a fost convocat la naţionala Muntenegrului din anul 2006 şi a câştigat campionatul cu Budvanska Rivijera Budva în fiecare sezon din 2008 şi până în prezent. În sezonul trecut (2011-2012), noul unirist a fost declarat "Cel mai bun jucător din play-off". În ultimele 3 sezoane, formaţia din Muntenegru a luptat în Champions League, Cok fiind un jucător exponenţial pentru echipa sa.

"Sunt convins că este un jucător care va aduce un mare plus echipei, prin talia pe care o are, dar mai ales prin experienţă. El poate să-l înlocuiască pe Gheorghiţă (n.r - plecat la Remat Zalău) şi cred că ne va ajuta mult în meciurile din campionat şi din cupe, meciuri care vor urma", a spus pentru ziuadecj.ro Victor Lazăr, antrenorul Unirii Dej.

Etichete
Comenteaza