Acuzațiile lui Tomas Ryde, după înfrângerea cu Rusia: “Arbitrii și-au schimbat nivelul în repriza a doua”

Acuzațiile lui Tomas Ryde, după înfrângerea cu Rusia: “Arbitrii și-au schimbat nivelul în repriza a doua”
| Foto: gsp.ro

Selecționerul a recunoscut greșelile din jocul echipei sale, însă a comentat și prestația celor două arbitre din Argentina.

Primul meci din faza grupelor principale de la Campionatul Mondial a adus și prima înfrângere pentru România. “Tricolorele” au arătat în multe momente că se pot lupta cu naționala Rusiei, însă la final, deținătoarea titlului olimpic s-a impus cu 27-18. Româncele au ratat orice șansă la medalii, însă se luptă în continuare pentru un poziție cât mai bună pentru calificarea la turneul preolimpic.

La finalul jocului, Tomas Ryde a acuzat arbitrajul din repriza secundă. “Felicitări Rusiei și antrenorului Ambros Martin. Au câștigat și nu încape îndoială asupra rezultatului de astăzi. Am jucat foarte bine în fața jucătoarelor lor importante în prima repriză. Am sperat la un rezultat bun.

Arbitrii și-au schimbat însă nivelul în repriza a doua. Am avut și câteva jucătoare cu probleme, dar și niște probleme cu modul în care eu am antrenat eu, am luat decizii greșite. Trebuie să ne concentrăm acum pentru meciurile următoare”, a declarat selecționerul României, potrivit GSP.

“După pauză au fost niște decizii ale arbitrilor pe care nu prea le-am înțeles. Le-au indus și pe fete în eroare”, a spus și Denisa Dedu.

Pentru România urmează duelul cu Suedia, care se va disputa marți, de la ora 13:30.

Comenteaza