Adam Lang, optimist înaintea partidei cu Viitorul: “Avem încredere și vrem să câștigăm cele trei puncte”

Adam Lang, optimist înaintea partidei cu Viitorul: “Avem încredere și vrem să câștigăm cele trei puncte”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul central maghiar e încrezător în șansele echipei sale și speră ca “feroviarii” să își apere titlul de campioni, cucerit la finalul sezonului trecut.

Venit în vară la CFR Cluj, Adam Lang a avut evoluții constante, sub comanda tuturor antrenorilor care au stat pe banca formației din Gruia în actualul sezon. Stoperul a primit vești bune chiar înaintea partidei cu Viitorul, fiind convocat la echipa națională a Ungariei pentru debutul preliminariilor EURO 2020.

Fundașul maghiar s-a declarat încrezător înaintea partidei cu Viitorul. “Suntem într-o formă bună, suntem pe primul loc și am dori să punem o distanță mai mare între noi și rivalii noștri. Știm cum joacă Viitorul, pasează mult și este dificil să îi oprești, dar suntem pregătiți. Avem încredere datorită poziției din campionat și vrem să câștigăm cele trei puncte.

Am jucat de două ori împotriva lor în acest sezon, am pierdut o dată și am câștigat o dată. Știm că suntem puternici, le știm slăbiciunile și vom vedea cum se va desfășura meciul. Avem cinci puncte avans, dar trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci și să ne apărăm titlul”, a spus stoperul.

Lang a vorbit și depsre concurența pe postul de fundaș central la CFR Cluj. “E un lucru bun că avem concurență pe post, doar așa putem crește. Când ai mulți jucători buni care pot evolua pe postul tău, trebuie să rămâi concentrat și să nu te oprești niciodată. Așa crești ca jucător și îi ajuți și pe ceilalți să crească. Așa se întâmplă la echipele bune, există competiție”, a declarat apărătorul.

Partida dintre CFR Cluj și Viitorul se va disputa sâmbătă, 16 martie, de la ora 20:30.

Comenteaza