Adevăratul motiv pentru care Andrea Mandorlini nu poate fi dat afară de la CFR Cluj

Adevăratul motiv pentru care Andrea Mandorlini nu poate fi dat afară de la CFR Cluj
| Foto: colaj foto - https://www.playsport.ro/

Un fost antrenor la CFR Cluj a vorbit despre situația băncii tehnice din Gruia și a explicat de ce patronul Nelu Varga nu îl va înlocui degrabă pe Andrea Mandorlini.

Ioan Andone a vorbit despre motivul pentru care nu se pune problema ca italianul Mandorlini să fie demis din funcţia de antrenor, în ciuda rezultatelor sub aşteptările patronatului CFR Cluj sau ale fanilor. 

"Eu nu cred că îl vor schimba pe Mandorlini (...) Toți antrenorii italieni care vin în România au clauze foarte mari de reziliere. Eu cred că și Mandorlini are la fel, îi demiți foarte greu. Nu au șanse cu adevărat la titlu. Eu cred că va rămâne tot anul, până în vară.

Sigur are clauză de performanță. Eu știu că are contract pe doi ani. CFR are nevoie să câștige campionatul, să meargă în cupele europene în grupe. Clubul are datorii mari față de Nelu Varga. Dacă nu ajungi în primăvara europeană, la ce salarii sunt la CFR, pierd 5-6 milioane pe an”, a spus Ioan Andone, potrivit Digi Sport.

Actualii jucători ai lui Andrea Mandorlini au petrecut trecerea dintre ani cu restanțe salariale. Inclusiv Yevgen Konoplyanka, după ce și-a reziliat contractul cu formația din Gruia, a explicat într-un interviu acordat presei din Ucraina că a primit un singur salariu în aproape jumătate de an petrecut la CFR Cluj. 

Comenteaza