Adi Anca: Singura şansă pentru CFR, în derby, este să mă legitimeze pe mine din nou

Adi Anca: Singura şansă pentru CFR, în derby, este să mă legitimeze pe mine din nou
Adrian Anca este unul dintre jucătorii care au înscris în derby-urile Clujului. Acum antrenor la Şimleu Silvaniei, Anca a rememorat meciurile cu "U" pentru ziuadecj.ro şi a spus, în glumă, că feroviarii au nevoie de el pentru a învinge.
Fostul jucător al echipei CFR Adrian Anca şi-a amintit cele două meciuri contra Universităţii, jucate în urmă cu şapte ani.

"Meciurile cu Universitatea îmi dădeau o stare specială. Veneau câte 15-20.000 de spectatori la stadion şi lucrul acesta mă motiva foarte tare. Am dat şi două goluri care sunt printre cele mai frumoase din cariera mea. Mai ales al doilea, şut cu stângul, din voleu, mingea a lobit bara transversală de două ori. Vremuri frumoase! Singura şansă pentru CFR, ca să bată vineri Universitatea, este să mă legitimeze din nou", a spus Anca, pentru ziuadecj.ro. Antrenorul formaţiei din Şimleul Silvaniei are 34 de ani. El spune că este în formă şi că se antrenează cot la cot cu elevii săi.

Adrian Anca a jucat cinci ani la CFR, între 2003 şi 2008. El a evoluat în cele două derby-uri cu "U" din campionatul 2003-2004, ambele câştigate de CFR (2-0 pe "Ion Moina" şi 1-0 în Gruia), disputate în Divizia B. La finalul acelei stagiuni, feroviarii au promovat în Liga I.
Comenteaza