Adi Mutu, la CFR Cluj după demiterea lui Mandorlini / Varga: "N-am văzut așa meci. Parcă erau morți..."

Adi Mutu, la CFR Cluj după demiterea lui Mandorlini / Varga: "N-am văzut așa meci. Parcă erau morți..."

După umilința suferită duminică de CFR Cluj cu ultima echipă din clasament, Ioan Varga a decis că trebuie să-l dea afară pe Andrea Mandorlini şi l-a contactat imediat pe Adrian Mutu. 

Patronul CFR-ului a anunțat că va rezilia contractul cu italianul Andrea Mandorlini luni. Nelu Varga a transmis că nu se va mai consulta cu cei din club și îl va pune antrenor pe Adrian Mutu. 

Liber de contract după despărțirea de Neftchi Baku, Adi Mutu o va prelua pe CFR Cluj după demiterea italianului Andrea Mandorlini în urma înfrângerii cu FC Botoşani de duminică.

Ioan Varga i-ar fi propus lui Adrian Mutu un contract valabil un an și jumătate, cu un salariu lunar de 15.000 de euro, potrivit informaţiilor GSP.ro.

Adi Mutu va putea încasa mai mulți bani pe lună la CFR Cluj din bonusuri. Va avea în contract prime pentru fiecare victorie, pentru fiecare jucător dat la echipa națională, pentru fiecare jucător tânăr promovat și pentru câștigarea campionatului.

„Nu are clauză Mandorlini. Imediat se rezolvă. Mâine reziliem. N-am văzut așa meci. Parca erau morți. Le-am dat cele mai bune condiții. Cantonament de 5 stele in Spania. Tot. Totul plătit la zi. Toate salariile la zi. Toți jucătorii pe care i-a cerut i-am adus.

De mâine, Mutu e noul antrenor. E prietenul meu. A venit momentul în care trebuie să-i dau șansa lui. Am încredere în el și știu ce poate. M-am luat după unul și după altul. Nu mai ascult pe nimeni”, a declarat Nelu Varga, citat de sport.ro.

Comenteaza