Adrian Falub avertizează înaintea jocului cu UTA: “Vom întâlni cea mai bună echipă din Liga a 2-a”

Adrian Falub avertizează înaintea jocului cu UTA: “Vom întâlni cea mai bună echipă din Liga a 2-a”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul Universității Cluj consideră că echipa arădeană este principala cadindată la promovare și laudă jocul defensiv al formației conduse de Laszlo Balint.

După mai bine de o săptămână de pauză, “studenții” revin pe teren, într-un joc extrem de important, atât pentru lupta din clasament, cât și pentru suporteri. Clujenii se vor duela pe prorpia arena cu UTA, formație ce are un parcurs de invidiat în noul sezon. Formația condusă de Laszlo Balint se află în fruntea clasamentului și are speranțe mari la promovare.

Adrian Falub și-a pus în gardă elevii înaintea jocului. “Ne aștepată o perioadă de două săptămâni în care întâlnim cele mai bune echipe ale campionatului. Mâine vom întâlni cea mai bună echipă din Liga a 2-a, o echipă cu continuitate la nivelul lotului și a rezultatelor. E o echipă foarte bine organizată, care primește greu gol și ne va fi dificil. Noi am suferit până acum în campionat, dar e prima dată când avem tot lotul la dispoziție în afară de Berci. Ne gândim cu speranță și încercăm să obținem maximum.  

Cred că UTA a avut o strategie foarte bună. Odată cu venirea noului antrenor și-au păstrat ce au avut mai bun anul trecut și au adus cei mai buni jucători pe care Balint i-a avut la Snagov. Au reglat repede relațiile de joc și au avut o strategie foarte bună. Cred că din punct de vedere defensiv e o echipă bine oganizată, care primește greu gol și e foarte dificil să o desfaci.

E o echipă cu individualități, precum Moise, Rus sau Ioniță. Întotdeauna un meci cu FCSB te solictiă foarte mult, atât fizic, cât și mental. Am avut noroc că nu am jucat și la finalul săptămânii. Cred că ne-a prins foarte bine această pauză”, a declarat antrenorul.

Și noul director al echipei, Daniel Stanciu a vorbit despre duelul cu arădenii. “Deocamdată ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în perioada următoare. Vom avea în două săptămâni patru jocuri foarte importante pentru noi. Nu suntem într-o situație foarte bună, deci trebuie să luăm maximum din fiecare joc. În paralel gândim și strategia din iarnă, dar în acest moment este prioritar să abordăm jocul de mâine în același fel ca și cel cu FCSB.

Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din Liga a 2-a. Sper ca suporterii să înțeleagă momentul dificil pe care îl traversăm și ne-am dori să ne susțină. Ne interesează să câștigăm cu UTA și să fim pregătiți pentru celelalte trei aprtide care sunt la fel de improtante. Aștetăm cât mai mulți suporteri, ca să arătăm cine e Universitatea Cluj și că în momentele dificile trebuie să fim uniți. Mâine avem și un eveniment special și sperăm să fim iar pe primele pagini”, a spus Stanciu.

Partida dintre Universitatea Cluj și UTA se va disputa miercuri, de la ora 17:45, pe Cluj Arena.

Comenteaza