Falub, după eliminarea din Cupa României: “Am făcut un meci foarte bun, nu meritam să pierdem”

Falub, după eliminarea din Cupa României: “Am făcut un meci foarte bun, nu meritam să pierdem”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul “Șepcilor roșii” a fost mulțumit de atitudinea jucătorilor săi și a îndemnat suporterii să vină alături de echipă chiar dacă rezultatele nu sunt cele așteptate.

Meciul sezonului pe Cluj Arena s-a încheiat cu o înfrângere pentru “studenți”, scor 0-1, însă prestația în fața vicecampioanei este una care dă speranțe pentru viitor. Formația clujeană a avut ocazii importante în fața unei echipe mult mai bine cotate și putea chiar să se impună dacă goalkeeper-ul advers nu avea mai multe intervenții salvatoare. La finalul jocului, Adrian Falub și-a lăudat elevii.

“Am făcut un meci foarte bun, nu meritam să pierdem. Putem să îi felicităm pe jucători pentru că au făcut tot ceea ce le-am cerut din punct de vedere tactic. Noi am avut ocaziile cele mai importante, păcat că am primit un gol, poate parabil. Rămânem după acest meci cu impresia că putem juca mai bine și că suntem o echipă mai bună decât o arată locul din clasament. Am avut șapte ocazii de gol, ei au avut poate un plus la posesie.

Totuși, posesia au făcut-o foarte mult în terenul lor. E greu să recuperăm diferența față de primele locuri, dar eu mi-aș dori să am suporterii lângă noi, să vină să ne susțină. Niciodată nu o să le vând iluzii și am rugămintea să vină alături de noi, indiferent de locul din campionat pentru că acest club a supraviețuit datorită lor”, a declarat antrenorul.

Cosmin Dur-Bozoancă a vorbit despre jocul cu FCSB. “Preferam să nu apăr penalty-ul, dar să ne calificăm. Plecăm de la stadion mulțumiți că am dat 100% și că am făcut o figură frumoasă. Suporterii au fost alături de noi din primul minut și chiar dacă am pierdut, la final ne-au aplaudat.

Înainte de fiecare meci studiez posibilii executanți. El a ratat ultima dată în stânga portarului, așa că eu am sărit în partea opusă. Îmi reproșez golul primit, puteam să fac mai mult, dar am fost mascat. Am jucat bine, sper să ne dea încredere. Avem un program destul de greu, dar sper să legăm victorii”, a spus portarul.

Comenteaza