Adrian Falub, după remiza Universității Cluj cu Ripensia: “Cred că dacă nu luam gol puteam câștiga chinuit meciul”

Adrian Falub, după remiza Universității Cluj cu Ripensia: “Cred că dacă nu luam gol puteam câștiga chinuit meciul”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul “Șepcilor roșii” a vorbit despre jocul echipei sale, dar și despre obiectivul imediat, ieșirea din zona fierbinte a clasamentului.

Universitatea Cluj a revenit în fața propriilor suporteri, însă rezultatul partidei cu Ripensia nu a fost cel așteptat de fani. “Studenții” au încasat un gol în prima repriză și în ciuda faptului că aveau nevoie de măcar un punct, jocul ofensiv a dezamăgit. Echipei clujene i-a lipsit luciditatea în ceea ce privește pasele, dar și la finalizare.

După fluierul final, Adrian Falub a oferit concluziile sale despre partidă. “Avem probleme cu Ripensia acasă, nu am avut ritm de joc. Ei au dat o minge în spatele apărării noastre, ne așteptam, dar din păcate ăștia suntem. Jocul a fost echilibrat, noi am avut mai multe ocazii de gol, puteam câștiga pe final, dacă aveam puțin noroc. La pauză le-am spus că avem nevoie de ritm. Ocazii am avut, am avut o bară, o ocazie mare prin Gavra. Dacă reușeam să marcăm, cred că se deschideau și ei și altfel era jocul.

După pauză cred că am dominat jocul, am reușit să punem presiune și puteam să și câștigăm. Cu cele trei puncte ieșeam din zona retrogradării. Când am venit eu, echipa nu câștigase cinci meciuri la rând. Acesta e lotul, cu el mergem și sper ca până la iarnă să obținem cât mai multe puncte. Vă așteptați să jucăm un fotbal strălucit? Cred că echipa joacă din ce în ce mai bine, eu ma zis de la început că nu e o întâmplare că suntem la retrogradare, cu lotul pe care îl avem.

Obiectivul pe terme scurt este să ieșim din zona retrogradării. “U” Cluj în Liga a 2-a nu își poate propune decât promovarea. Dar, în acest moment și după strartul sezonului nu se poate vorbi de promovare. Noi trebuie să ieșim din zona retrogradării. Am reușit câteva meciuri bune, am fost în creștere. Nu e ușor să joci în fața Ripensiei, am luat gol din singura minge lungă care ne-a depășit. Cred că dacă nu luam gol puteam câștiga chinuit meciul”, a declarat antrenorul.

În etapa viitoare, Universitatea Cluj se deplasează la Snagov pentru duelul cu ultima clasată din Liga a 2-a.

Comenteaza