Adrian Falub, după victoria din Cupă: “Am meritat calificarea, dar campionatul e prioritatea noastră”

Adrian Falub, după victoria din Cupă: “Am meritat calificarea, dar campionatul e prioritatea noastră”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul Universității Cluj s-a plans din nou de faptul că e nevoit să folosească aceiași jucători atât în Liga a 2-a, cât și în Cupa României.

După victoria la scor în fața Petrolului, “studenții” au avut de muncit în fața Universității Craiova. “Șepcile roșii” au fost conduse în Oltenia cu 2-0 și au reușit să învingă doar după 120 de minute. Rafa a fost erou pe “Ion Oblemenco”, după ce a reușit o dublă, în timp ce portarul Tordai a avut câteva intervenții salvatoare.

“Am meritat calificarea asta pentru că am revenit de la 2-0, am avut ocazii, puteam să mai marcăm. Nu ne-am speriat. Părerea mea că nu am luat jocul în serios. Veneam după o victorie cu Petrolul. Dacă noi nu tratăm serios meciurile vom avea probleme. Nu avem jucători care să poată să ne câştige meciurile de unii singuri.

Campionatul e prioritatea noastră. Suntem încă pe loc retrogradabil şi trebuie să ieşim de acolo. Suntem într-o situaţie disperată în campionat şi avem nevoie neapărată de puncte. Noi am tratat serios Cupa. Din două motive: 1 - pentru că suntem U Cluj şi nu putem să ne ducem să ne prezentăm la un meci şi să ne facem de ruşine. Şi 2 - nu aveam alţi jucători. Cu care jucăm în campionat, cu ăştia jucăm şi în Cupă”, a declarat Adrian Falub la finalul partidei.

Clujenii revin la lupta din campionat, unde se vor duela vineri cu cei de la Csikszereda.

Comenteaza