Adrian Falub, mesaj pentru elevii săi înainte meciului cu Mioveni: “Acum au șansa jucătorii să demonstreze că nu s-au înșelat cei care i-au transferat”

Adrian Falub, mesaj pentru elevii săi înainte meciului cu Mioveni: “Acum au șansa jucătorii să demonstreze că nu s-au înșelat cei care i-au transferat”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul Universității Cluj este convins că fotbaliștii pe care îi pregătește pot evolua la un nivel mai ridicat, iar duelul cu ocupanta locului secund în Liga a 2-a este oportunitatea perfectă pentru a ieși la rampă.

După o săptămână de coșmar, în care au înregistrat un egla pe terneul ultimei clasat și un eșec la Constanța, “studenții” se întorc acasă cu gânduri mari. Deși nu au părăsit încă zona fierbinte a clasamentului, Adrian Falub susține că jucătorii săi pot evolua la un nivel mai ridicat decât cel pe care l-au arătat până acum. “Șepcile roșii” nu se vor putea baza pe Kay, care este suspendat, în timp ce golgheterul din sezonul trecut, Cristian Gavra a făcut o comoție și este incert pentru jocul împotriva piteșenilor.  

Adrian Falub a prefațat partida împotriva celor de la CS Mioveni. “Venim după o săptămână slabă a echipei mari, nu am obținut ceea ce ne-am propus. Totuși, am avut o săptămână bună la juniori, ei au câștigat toate cele trei meciuri cu CFR, e un lucru extraordinar. Noi am făcut un meci foarte slab la Snagov, puteam să câștigăm dacă eram o echipă echilibrată și dacă nu eram naivi. La Constanța am făcut un joc bun, dar am făcut greșeli personale foarte mari.

Suntem obligați să încheiem săptămâna cu puncte, suntem într-o situație dramatică, cum am mai spus. Nu s-a schimbat nimic din ceea ce am spus când m-am întors la echipă. Suntem obligați să facem puncte. Misiunea noastră e foarte grea, Mioveni e singura echipă din Liga a 2-a care nu a pierdut. Mă bucur că jucăm cu ei, lotul acesta a fost făcut pentru promovare, iar acum au șansa jucătorii să demonstreze că nu s-au înșelat cei care i-au transferat”, a declarat antrenorul.

Tehnicianul “studenților” a vorbit și despre lotul de jucători și valoarea fotbaliștilor pe care îi pregătește. “Vestiarul nu e greu de gestionat, jucătorii se pregătesc. Le-am spus și lor că nu pot să le reproșez că nu dau totul, dar asta e tot ce pot la ora asta. Nu am văzut jucători cărora să nu le pese, ei dau totul, dar nu le iese în acest moment. Dacă dau tot, jos pălăria, dar eu cred că putem mai mult, dar asta trebuie să demonstreze ei.

Aveam nevoie și de fundași centrali și de mijlocași centrali și de atacanți. La ultimele două meciuri am jucat fără Crăciun, iar pe Telcean l-am reucperat cu rugăminți de la lot. Doar pe Gavra îl avem în atac, iar de când am venit eu nu am găsit nici atacanți și nici fundași. El e accidentat, a făcut o comoție și sper să joace. E suspendat Kay, vom vedea cu cine jucăm în centrul apărării. Sper să îl recuperăm și pe Gavra”, a precizat Falub.

Partida dintre Universitatea Cluj și CS Mioveni se va disputa duminică, de la ora 11:30, pe Cluj Arena.

 

Comenteaza