Adrian Falub, mulțumit după victoria Universității: “Încet învățăm ce înseamnă Liga a 2-a”

Adrian Falub, mulțumit după victoria Universității: “Încet învățăm ce înseamnă Liga a 2-a”
| Foto: foto Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Clujenii au reușit un nou succes pe teren propriu, scor 2-0, împotriva Luceafărului Oradea.

Deși a fost câteva zile agitate la echipă, după înfrângerea de la Timișoara, în derby-ul studențesc cu Poli, “Șepcile roșii” au reușit să își revină și au obținut două victorii, contra Gloriei Bistrița și a Luceafăărului Oradea.

Antrenorul Falub s-a declarat mulțumit de rezultat, dar știe că mai e nevoie de muncă pentru ca formația sa să lupte pentru promovare. “Nu a fost o săpătmână ușoară, am pierdut la Timișoara, am avut și un meci de Cupă. Acum, cel mai important a fost rezultatul, important e că am câștigat cele trei puncte. E normal să existe diferență între jocurile de acasă și cele din deplasare. Am fost prea superficiali, iar lucrul acesta ne-a costat. Încet învățăm ce înseamnă Liga a 2-a și cred că avem posibilitatea să urcăm. Trebuie să înțelegem că în Liga a 2-a ai nevoie de spirit pentru a putea câștiga un meci”, a declarat tehnicianul la finalul partidei.

Falub susține că nu a avut nicio emoție în ceea ce privește demiterea sa, deși au fost din ce în cea mai multe zvonuri care îl dădeau ca și plecat. “Nu am simțit niciun fel de presiune. Eu știu că lucrez cu domnul Sabău, un om care înțelege fotbalul și știe ce înseamnă să fi antrenor. Altfel, nu veneam la Universitatea. Am venit aici pentru că am avut posibilitatea să lucrez la clubul pe care îl iubesc și să lucrez cu niște oameni care înțeleg ce înseamnă fotbalul”, a precizat antrenorul.

Următoul meci al Universității Cluj va fi împotriva celor de la Aerostar Bacău.

 

Comenteaza