Adrian Falub, precaut înaintea meciului cu Energeticianul: “Sunt o echipă bună, nu ne va fi ușor”

Adrian Falub, precaut înaintea meciului cu Energeticianul: “Sunt o echipă bună, nu ne va fi ușor”
| Foto: foto Ziua de Cluj

Clujenii vor să treacă cât mai repede peste înfrângerea de la Târgoviște.

După o perioadă de pregătire cu victorii pe linie, “U” Cluj a început cu o victorie și sezonul de Liga a 2-a. Totuși, în etapa secundă, “studenții” au cedat în fața Chindiei Târgoviște, după un meci sub așteptări. Acum, clujenii speră la o revenire împotriva liderului Energeticianul.

Adrian Falub a prefațat partida cu formația din Valea Jiului. “Pe mine nu mă interesează să fie atmosferă bună în vestiar. Eu vrea să fie atmosferă bună acasă, să ne înțelegem bine cu familia. Aici suntem la muncă, suntem profesioniști. Venim după un rezultat slab, dar pe mine mă îngrijorează mai mult felul cum am tratat jocul, nu rezultatul în sine. Putem să pierdem, dar trebuie să ne luptăm pentru rezultat.

La Târgoviște ne-am prezentat cu o atitudine de superioritate și am tratat superficial meciul. Energeticianul e o echipă bună și ei își propun să promoveze, nu ne va fi ușor. Trebuie să ne gândim că în fotbal contează doar ceea ce faci pe teren. Ce ai făcut înainte, trecutul este doar de povestit nepoților. Contează doar meciul, în rest lucurile sunt clare. Știu că lumea are mari așteptări, dar mai mult decăt să promovăm nu avem ce face.

Nu știu să vă spun cu cine ne vom lupta pentru promovare deoarece pot să fie surprize. Cu siguranță Petrolul e o echipă importantă și Energeticianul la fel. Au investit foarte mult, au jucători valoroși. Nu știu dacă Sepsi va rămâne la “U” Cluj. Eu, ca și antrenor, nu pot să refuz un jucător ca și Sepsi, dar domnul Sabău știe mai bine”, a declarat antrenorul “Șepcilor roșii”.

Dorin Goga, absent în startul de sezon din cauza unei accidentări, speră la o evoluție a jocului colegilor săi. “Dacă e să mă uit la echipă este clar că noi suntem cei mai valoroși. Totuși, asta trebuie să o demonstrăm pe teren, cei vechi trebuie să nu mai tratăm meciurile ca în Liga a 3-a, iar cei noi trebuie să treacă peste faptul că au fost împrumutați aici. Dacă vor demostra pe teren sunt convins că împrumutul va deveni un transfer definitiv”, spus atacantul Universității.

Ajuns în această vară în lotul “stundeților”, Cristian Gavra este nerăbădător să joace primul meci pe Cluj Arena. “Din păcate nu am avut spiritul de luptă necesar pentru a câștiga acest meci. Noi suntem o echipă cu mai multă calitate, cu jucători cu meciuri în echipa națională. Trebuie să nu mai repetăm aceste greșeli și să câștigăm următorul meci. Sunt nerăbdător să joc pe Cluj Arena”, a declarat Gavra.

“U” Cluj a profitat de ocazie și a anunțat un nou sponsor pentru sezonul în curs. “Suntem mândri și onorați ca una dintre echipele de tradiție din România a ales să poarte sigla noastră pe tricouri. Suntem încrezători că acest parteneriat va fi de lungă durată. Poate vom ajunge să devenim un model de referință în sport”, a spus Andrei Stan, reprezentat Casa Pariurilor.

Poza noua 16.08.2018

Partida dintre Universitatea Cluj și Energeticianul se dispută duminică, 19 august, de la ora 15, pe Cluj Arena.

 

Comenteaza