Adrian Mititelu, Craiova: Avem nevoie de punctele din meciurile cu CFR şi Steaua

Adrian Mititelu, Craiova: Avem nevoie de punctele din meciurile cu CFR şi Steaua
Finanţatorul echipei Universitatea Craiova, următoarea adversară a CFR-ului, în prima etapă din retur, a precizat că formaţia olteană trebuie să obţină puncte în următoarele două meciuri, cu CFR Cluj, respectiv cu Steaua, pentru a termina turul campionatului pe un loc care să nu îi dea bătăi de cap în privinţa retrogradării.
„Meciurile cu CFR şi Steaua sunt la fel de grele ca şi cu Gaz Metan Mediaş (meci pierdut cu 1-0, n.red. ) (...) Trebuie să încercăm să administrăm foarte bine următoarele două meciuri şi apoi vom vedea ce vom face. Ne trebuiesc punctele, altfel putem să iernăm pe un loc foarte urât”, a precizat Adrian Mititelu după meciul de ieri seară cu Gaz Metan Mediaş, conform site-ului oficial al echipei Universitatea Craiova.

Patronul echipei oltene a specificat că echipele din Liga I au şanse mai mari atunci când pornesc ca fără şanse, sau cu şanse mici, oferind în acest sens exemplul Oţlului Galaţi, care este lider în actuala ediţie de campionat la încheierea turului, deşi puţini estimau la începutul compteiţiei acest lucru.

CFR Cluj va întâlni Universitatea Craiova, vineri de la ora 20.30, în prima etapă din returul ediţiei 2010-2011 a Ligii I de fotbal.

Comenteaza