Adrian Mutu a vorbit despre interesul CFR-ului. Ce spune despre posibilele negocieri

Adrian Mutu a vorbit despre interesul CFR-ului. Ce spune despre posibilele negocieri
| Foto: facebook.com/NeftciPFK

Antrenorul în vârstă de 44 de ani este considerat principalul favorit pentru înlocuirea lui Andrea Mandorlini.

Chiar dacă în ultima perioadă conducerea CFR-ului și-a exprimat sprijinul pentru actualul tehnician, rezultatele nu sunt de partea italianului. Astfel, au apărut și nume de posibili înlocuitori, iar primul pe listă este Adrian Mutu, a cărui relație de prietenie cu Nelu Varga este de notorietate.

Chiar și așa, antrenorul care îi pregătește în prezent pe cei de la Neftchi Baku susține că informațiile privind sosirea sa în Gruia sunt în totalitate greșite.

"Nu mă leagă nimic... De mulți ani se vorbește de mine la CFR Cluj. N-am ce să comentez asupra unui subiect care nu este real", a fost explicația scurtă a antrenorului pentru GSP.

Mutu nu știe pe cine să mizeze în lupta la titlu

Plecat de la Rapid înainte de startul actualului sezon, tehnicianul nu are o favorită clară la titlu și e de părere că primele 4 clasate au șanse egale la câștigarea trofeului.

"Eu cred că primele patru echipe de acum din clasament sunt și cele mai puternice din România, o demonstrează de mai multă vreme.

Nu văd vreuna mai favorită decât alta, vedeți ce se întâmplă în meciurile directe, cum a fost și cel dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-1. Forțele sunt echilibrate și nu poți spune cu certitudine că una este principala favorită", a spus Adrian Mutu.

Comenteaza