Adrian Mutu, îngrijorat înaintea meciului cu Sepsi OSK: "Ne așteaptă un meci greu, dar sperăm să câștigăm"

Adrian Mutu, îngrijorat înaintea meciului cu Sepsi OSK: "Ne așteaptă un meci greu, dar sperăm să câștigăm"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul formației din Gruia se declară nemulțumit de programul pe care îl vor avea "feroviarii" în perioada următoare.

După pauza internațională, Superliga revine în prim plan, iar CFR Cluj evoluează pe terenul celor de la Sepsi OSK. Partida nu e una facilă, consideră Adrian Mutu, care e dezamăgit de faptul că pe elevii săi îi așteaptă 3 deplasări consecutive. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Am lucrat fizic și tactic, chiar dacă am avut 10 jucători plecați. Sper că am îmbunătățit anumite lucruri. Încercăm să strângem rândurile și să mergem la Sepsi, unde ne așteaptă un meci greu, cu o echipă disciplinată, muncitoare, dar sperăm să câștigăm.

Mai avem un atrenament mâine și vom pregăti meciul. Sepsi a fost dintotdeauna o echipă incomodă, au fost în ultimii ani în play-off.

Sunt greu de bătut, mai ales acasă. Ies în evidență prin forță grupului. Trebuie să fim foarte atenți pentru că ne așteaptă un meci complicat", a declarat antenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Sepsi OSK se va disputa vineri, de la 20:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Sepsi!

Comenteaza