Adrian Mutu își avertizează jucătorii înaintea partidei din Cupă: "Trebuie tratat foarte serios acest meci"

Adrian Mutu își avertizează jucătorii înaintea partidei din Cupă: "Trebuie tratat foarte serios acest meci"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj va juca în sferturile de finală pe terenul celor de la Corvinul Hunedoara, surpriza competiției în actualul sezon.

După un start modest în play-off, "feroviarii" întâlnesc revelația din Cupa României. Partida se anunță una complicată pentru clujeni, după cum anunță chiar Adrian Mutu. Corvinul a câștigat toate cele 3 meciuri din grupe și impresionează în Liga a 2-a, chiar dacă nu are drept de promovare.

Astfel, tehnicianul CFR-ului e convins că jocul de la Hunedoara va fi unul solicitant și plănuiește să foloseacă cea mai bună formulă pe care o are la dispoziție pentru a obține calificarea în semifinalele Cupei României.

"Băieții știu importanța acestui meci. Cupa este unul dintre obiectivele clubului în acest an. Am vorbit deja și sper ca ei să înțeleagă că va fi un meci greu. Ne așteaptă o echipă omogenă, muncitoare, care a pus probleme și altor echipe în trecut. Trebuie tratat foarte serios acest meci.

Stadionul va fi plin, au pus și nocturnă, condițiile nu sunt cele mai bune. Pentru ei e un meci foarte important, vor juca cu mare ambiție și vor încerca să ne bată. Vor intra băieții care sunt apți, cea mai bună formulă posibilă.

Corvinul a făcut un campionat bun, chiar dacă nu are drept de promovare. Echipa e oglinda antrenorului, ambiție multă, organizare. E o echipă bună de Liga a 2-a și nu numai.

Jucăm la ei acasă, va fi multă lume la stadion și vor dori să elimine un adversar prestigios, precum CFR-ul. Știm care sunt condițiile, pe noi e cea mai mare presiune, dar la CFR e tot timpul presiune", a declarat antrenorul formației din Gruia.

Jocul dintre CFR Cluj și Corvinul Hunedoara se va disputa marți, de la 19:30.

Comenteaza