Adrian Mutu, noi detalii despre negocierile cu CFR Cluj: “Când unul nu te vrea, e greu să te duci acolo”

Adrian Mutu, noi detalii despre negocierile cu CFR Cluj: “Când unul nu te vrea, e greu să te duci acolo”
| Foto: frf.ro

Selecționerul naționalei de tineret a vorbit despre interesul campioanei pentru serviciile sale, însă susține că nu a fost dorit de toți oficialii din Gruia.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Imediat după plecarea lui Dan Petrescu, Adrian Mutu era principalul favorit pentru a prelua banca tehnică a “feroviarilor”. Totuși, selecționerul naționalei U21 nu a mai ajuns în Gruia, iar Edi Iordănescu a devenit noul antrenor al campioanei.

Mutu a vorbit despre discuțiile pe care le-a avut cu patronul clubului din Gruia, Nelu Varga, însă susține că președintele Marian Copilu a fost cel care a blocat numirea sa în funcția de principal.

“Știam că patronul Neluțu Varga cu care sunt prieten și el tot spunea că voi fi următorul antrenor al CFR-ului, eu dădeam din cap, ce era să fac.

A fost o discuție, dar nu a fost o propunere oficială din partea lui Marian Copilu. N-am primit acel telefon. Eu știu cum e în businessul acesta al fotbalului, când unul nu te vrea, e greu să te duci acolo.

Nu mă interesează dacă nu m-a dorit cineva acolo, am vorbit și săptămâna trecută cu Neluțu Varga și cu Marian Copilu, dar am avut o discuție strict profesională”, a spus Adrian Mutu la Digisport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza