Adrian Mutu, noi detalii despre negocierile cu CFR Cluj: “Când unul nu te vrea, e greu să te duci acolo”

Adrian Mutu, noi detalii despre negocierile cu CFR Cluj: “Când unul nu te vrea, e greu să te duci acolo”
| Foto: frf.ro

Selecționerul naționalei de tineret a vorbit despre interesul campioanei pentru serviciile sale, însă susține că nu a fost dorit de toți oficialii din Gruia.

Imediat după plecarea lui Dan Petrescu, Adrian Mutu era principalul favorit pentru a prelua banca tehnică a “feroviarilor”. Totuși, selecționerul naționalei U21 nu a mai ajuns în Gruia, iar Edi Iordănescu a devenit noul antrenor al campioanei.

Mutu a vorbit despre discuțiile pe care le-a avut cu patronul clubului din Gruia, Nelu Varga, însă susține că președintele Marian Copilu a fost cel care a blocat numirea sa în funcția de principal.

“Știam că patronul Neluțu Varga cu care sunt prieten și el tot spunea că voi fi următorul antrenor al CFR-ului, eu dădeam din cap, ce era să fac.

A fost o discuție, dar nu a fost o propunere oficială din partea lui Marian Copilu. N-am primit acel telefon. Eu știu cum e în businessul acesta al fotbalului, când unul nu te vrea, e greu să te duci acolo.

Nu mă interesează dacă nu m-a dorit cineva acolo, am vorbit și săptămâna trecută cu Neluțu Varga și cu Marian Copilu, dar am avut o discuție strict profesională”, a spus Adrian Mutu la Digisport.

Comenteaza