Adrian Mutu se teme de Dinamo: "Va fi un meci dificil. Trebuie să fim foarte atenți"

Adrian Mutu se teme de Dinamo: "Va fi un meci dificil. Trebuie să fim foarte atenți"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului îndeamnă la concentrare înaintea duelui cu o formație aflată în creștere de formă.

Cu două victorii în ultimele două partide, Dinamo vine la Cluj cu speranțe mari, iar Adrian Mutu și-a avertizat elevii înaintea partidei. Tehnicianul crede că jocul va fi mai dificil decât pare la prima vedere, în ciuda poziție din clasament a celor două echipe. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Sunt într-o formă bună, vin după două victorii în campionat, va fi un meci dificil. Au arătat că știu să joace fotbal, trebuie să fim foarte atenți. Noi am avut o săptămână bună, ne-am antrenat bine, din păcate am avut și câteva probleme medicale.

Știm ce ne așteaptă, știm ce trebuie să facem, sperăm să câștigăm pentru că avem nevoie de puncte. Dinamo are forță colectivă, dar au și jucători în față care pot face diferența. Întotdeauna a fost un meci special împotriva lor, dar asta nu schimbă cu nimic faptul că îmi fac treaba pentru CFR.

Stăm bine, dar există presiunea rezultatului, trebuie să ținem aproape de Rapid și FCSB. Dinamo e o echipă periculoasă, aflată într-un moment bun. Aștept fanii să fie lângă noi și să ne împingă către victorie. Avem nevoie de continuitate în rezultate", a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo se va disputa vineri, 23 februarie, de la 20:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru meciul cu Dinamo!

Comenteaza