Adrian Păun, despre golul marcat la Sevilla: “Era prea frumos să fie adevărat”

Adrian Păun, despre golul marcat la Sevilla: “Era prea frumos să fie adevărat”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul campioanei a fost timp de câteva secunde eroul “feroviarilor” după ce a reușit să înscrie pe terenul deținătoarei recordului de trofee Europa League.

Sezonul bun reușit de CFR Cluj a coincis și cu ascensiunea lui Adrian Păun, mijlocaș crescut de clubul din Gruia. Fotbalistul campioanei este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui Dan Petrescu și a impresionat în actuala stagiune, atât în Liga 1, cât și în cupele europene. Momentul său de vârf a fost golul înscris la Sevilla, gol ce putea aduce calificarea echipei sale în optimile Europa League. Totuși, reușita mijlocașului a fost anulată pentru un henț la Traore, iar CFR Cluj a fost eliminată.

Adrian Păun a mărturisit că încă se mai gândește la golul său de la Sevilla. “Mai am momente când mă gândesc, dar acum mă gândesc degeaba. A fost o bucurie scurtă. Nu l-am văzut de foarte multe ori, mi-am dorit atunci să trec peste. L-am revăzut doar de două ori, maxim, atunci. Acum, după ce s-a oprit campionat, l-am văzut mai des.

Eu nu am văzut faza cu Traore, în meci. Am primit mingea, mi-am făcut preluare și am dat la poartă. Am văzut că a intrat în poartă și am zis: „Doamne, ce am făcut!”. Apoi am sprintat spre tribună. Au fost cele mai frumoase momente din cariera mea. După care am văzut că se cere VAR. Am zis că va fi anulat. Era prea frumos să fie adevărat”, a povestit fotbalistul CFR-ului pentru Prosport.

Mijlocașul a dezvăluit și cum își petrece timpul în perioada în care Liga 1 e suspendată. “Mă trezesc pe la 12, profit acum că pot să dorm. Iau micul dejun, beau cafea și mai fac diferite activități prin casă. Seara, pe la 6-7 mă apuc de exerciții. Alergare și programul dat de la club, cu posturi, TRX, abdomene… Ce putem face cu greutatea propriului corp”, a spus Păun.

Comenteaza