News alert Adversar puternic pentru CFR Cluj, dacă trece de Maccabi. O fostă câștigătoare a Ligii Campionilor ar putea veni în Gruia

Adversar puternic pentru CFR Cluj, dacă trece de Maccabi. O fostă câștigătoare a Ligii Campionilor ar putea veni în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

“Feroviarii” vor avea parte de un duel de foc în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, dacă îi vor elimina pe israelienii de la Maccabi Tel Aviv.  

Victoria cu Astana, din prima rundă, i-a trimis pe clujeni în turul secund, unde vor da peste Maccabi Tel Aviv. Dacă vor reuși să elimine și formația israeliană, “feroviarii” se vor lupta cu un adversar și mai puternic. În Gruia ar putea veni Celtic Glasgow, formația ce are în palmares un trofeu al Ligii Campionilor, în 1967. Scoțienii se duelează în turul secund cu estonienii de la Nomme Kalju, un adversar modest. 

Scoțienii sunt una dintre cele mai titrate echipe de pe continent, cu aproape 100 de trofee în palmares. Cele 50 de titluri în Scoția o plasează pe Celtic pe locul al doilea din toate timpurile, după marea rivală, Rangers, care are 54. Totuși, alb-verzii domină autoritar campionatul în ultimii șapte ani. 

Dacă vor fi eliminați de Maccabi, clujenii vor avea parte de un oponent facil în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Formația din Gruia ar putea da peste câștigătoarea dublei dintre SP Tre Penne (San Marino) și Suduva (Lituania). 

Prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor se va disputa în 6/7 august. Până atunci, clujenii trebuie să treacă de Maccabi Tel Aviv, pe care o vor întâlni miercuri, 24 iulie, de la ora 21:00.

Comenteaza