Adversar puternic pentru "U" Alexandrion în Cupa Cupelor

Adversar puternic pentru
Echipa de handbal feminin "U" Alexandrion Cluj va juca în turul trei al Cupei Cupelor cu un club care a terminat pe locul doi în grupa de calificare în Champions League.

 

Adversara clujencelor este campioana Serbiei, Radnicki Kragujevac, care a trecut în primul tur de FC Midtjylland cu 29-24. Handbalistele din Serbia au pierdut calificarea în Champions League contra celor de la Podraka Koprivnica, din Croaţia, cu scorul de 28-24. 

“Din partea noastră este o surpriză, nu ne așteptam la acest adversar. Nu știm nimic despre ei, dar este un adversar cu un lot puternic, o echipă de temut, dacă a reușit să-i bată pe cei de la Midtjylland, echipă care a terminat ediția trecută din Champions League pe locul 4″, a declarat antrenorul “U” Alexandrion, Ioan Ani-Senocico.

Meciurile se vor juca în dublă manşă: turul pe datele de 15-16 noiembrie, iar returul, pe 22-23 noiembrie.

Fără victorie în campionat

În ceea ce priveşte evoluţia din campionat, "studentele" au pierdut în deplasarea de la Slobozia contra celor de la CSM Unirea cu 29-24 şi rămân în continuare fără victorie şi după etapa a şasea a Ligii Naţionale de handbal feminin, unde se află pe locul 12 cu numai două puncte.

“Pe fondul greșelilor noastre și ale unor erori foarte grave de arbitraj, rezultatul ne-a fost, din păcate, nefavorabil”, a spus antrenorul Ioan Ani-Senocico.

În următoarea partidă "studentele" vor întâlni pe teren propriu pe SC Mureşul Târgu-Mureş, programată pe data de 27 septembrie.

Comenteaza