Aglomeraţie la CFR în ultima zi de mercato. "Feroviarii" au efectuat trei transferuri

Aglomeraţie la CFR în ultima zi de mercato.
Antrenorul Vasile Miriuţă şi-a completat lotul pe ultima sută de metri. Trei fotbalişti au sosit în Gruia în ultima zi în care se mai puteau face mutări.

Mijlocaşul Tomislav Sorsa şi atacantul Dan Roman au semnat, luni, în ultima zi de mercato, cu formaţia din Gruia. Ambii au sosit la Cluj din postura de fotbalişti liberi de contract. Pe lângă cei doi jucători, "feroviarii" au reuşit să prelungească şi împrumutul lui Tomislav Gomelt de la Bari.

"În momentul de faţă, pot spune că am reuşit să suplinim ultimele patru plecări. Sorsa joacă pe postul lui Jakolis, Gomelt, pe al lui Petrucci, iar Roman îl va înlocui pe Guima", a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, preşedintele grupării din Gruia, Iuliu Mureşan.

Oficialul "feroviarilor" a clarificat şi situaţia lui Billel Omrani, despre care s-a spus că nu va fi reţinut în lot. Atacantul franco-algerian a sosit la Cluj, în urmă cu o săptămână, pentru negocieri. "Omrani va rămâne la noi. Avem nevoie de un înlocuitor pentru Lopez şi el reprezintă soluţia cea mai potrivită. Ce s-a mai zis sunt doar speculaţii", a mai spus Mureşan.

Sorsa are 27 ani şi a evoluat la NK Osijek, din Croaţia. În cei 10 ani petrecuţi acolo, Sorsa a bifat 177 apariţii în prima ligă din ţara natală şi a înscris 10 goluri. În sezonul 2008-2009, mijlocaşul a jucat, sub formă de împrumut, la Karlovac. Acolo, Sorsa a strâns 26 meciuri şi a marcat un singur gol.

Roman este născut în Cluj şi şi-a început cariera profesionistă la echipa din Gruia. Jucătorul de 30 ani a evoluat la CFR între 2003 şi 2006, dar a prins doar un meci. El a mai trecut pe la Gloria Bistriţa, Forex Braşov, CSM Râmnicu Vâlcea, ASA Târgu-Mureş, Gaz Metan Mediaş, FC Botoşani şi Poli Iaşi.

Gomelt a mai jucat la CFR Cluj şi în stagiunea precedentă. În aceste zile, "feroviarii" au reuşit să prelungească împrumutul mijlocaşului croat de la Bari pentru încă un an de zile. Până acum, fotbalistul de 21 ani a îmbrăcat tricoul "vişiniu" de 25 ori, fără să marcheze vreun gol.

Comenteaza