Al treilea test pentru ”U” Cluj. ”Studenții” înfruntă Sănătatea

Al treilea test pentru ”U” Cluj. ”Studenții” înfruntă Sănătatea
”U” Cluj va evolua împotriva Sănătății Cluj, joi, de la ora 19:00, la Baza Sportivă Clujana, în cel de-al treilea amical al verii.

Cele două echipe se vor întâlni și în Liga a III-a, care va începe pe 26 august.

"Sănătatea e o echipă interesantă, cu stagii vechi în Liga a III-a și experimentată. Obiectivul nostru e victoria, să ieșim sănătoși din această perioadă și apoi să intrăm în linie dreaptă pentru Cupa României. Pe 9 august jucăm cu Unirea Dej. Azi (miercuri - n. red.) am înfăptuit al 22-lea antrenament de când ne-am reunit. Este oboseală, intensitatea, e acea perioadă deloc plăcută pentru fotbaliști. Sunt acumulări, antrenamente combinate. Temperatura are și ea un rol important, pentru că dezhidratează foarte tare", a declarat antrenorul "Șepcilor roșii", Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Giurgiu, accidentat ușor

La ultima ședință de pregătire, căpitanul Gabriel Giurgiu (34 ani) s-a antrenat singur. "A suferit o mică contuzie la antrenamentul de ieri (marți - n. red) și am zis că e mai bine să nu-l forțez. Nu e nimic grav. Dacă o să fie 100%, va juca în amicalul cu Sănătatea", a adăugat "Papi".

În primele două amicale, Universitatea Cluj a învins-o la scor pe Sticla Arieșul Turda (7-0), dar a remizat cu Luceafărul Oradea (0-0).

"A fost un meci foarte intens la Oradea. E o echipă care va avea un cuvânt greu de spus în Liga a II-a. Componența lotului e foarte solidă. Eu zic că 35-38 minute am fost la înălțimea adversarului. Am rulat 24 jucători și 2 portari", a mai zis tehnicianul "studenților".

Comenteaza