Foto Alături de “U” Cluj și la Transilvania Rally. Un echipaj va concura într-o mașină dedicată clubului clujean

Ediția din acest an a Transilvania Rally aduce în prim plan și iubirea suporterilor pentru Universitatea Cluj în an Centenar.

Printre zecile de mașini prezente la startul oficial al Transilvania Rally, una iese în evidență. Este vorba despre o Dacia Logan, inscripiționată în culorile Universității Cluj, cu stema echipei pe capotă și cu mai multe logo-uri pe caroserie. Inițiativa a venit din aprtea pilotului, care a vrut să celebreze Centenarul Universității Cluj într-un mod aparte.

“Am ales să inscripționez astfel mașina din dragostea pe care o am pentru club. Cu ocazia Centenarului, ne-am gândit ca pentru raliul Clujului să branduim astfel mașina. E un omagiu pentru club și pentru dragostea pe care i-o purtăm. Este mașina pe care o oferim suporterilor și celor care știu ce înseamnă Universitatea Cluj. Transformarea mașinii a durat cam două săptămâni. Am adunat idei, am încercat să găsim cele mai reprezentative imagini pentru Cluj și pentru Universitatea”, a declarat Ovidiu Costea, pilotul mașinii.

Comenteaza