Video Albert Hofman a revenit la antrenamente după o absență îndelungată: "Au fost trei luni foarte dificile"

Albert Hofman a revenit la antrenamente după o absență îndelungată: "Au fost trei luni foarte dificile"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tânărul jucător al Universității Cluj s-a alăturat colegilor săi, după ce o accidentare l-a ținut departe de teren pentru o perioadă considerabilă.

Prezent pe teren ultima dată la jocul cu Sepsi OSK din luna decembrie, Albert Hofman a reluat pregătirile alături de "studenți". Tânărul fotbalist s-a recuperat după o accidentare și este nerăbdător să revină pe gazon.

Perioada îndelungată de absență a fost una în care Hofman a lucrat la aspectul mental, iar jucătorul Universității Cluj speră să se întoarcă cu gol în prima echipă a "Șepcilor roșii".

"Au fost trei luni foarte dificile, mai ales din punct de vedere psihic. Mă bucur că am revenit și că în această perioadă am reușit să găsesc și binele. Am reușit să îmbunătățesc partea mentală și sper să revin cât mai repede pe teren.

Organismul nu mai e obișnuit cu acest tip de efort, dar încerc să dau totul în fiecare zi și sper să mă regăsesc în echipă cât de curând. A fost un sentiment ciudat, nu am putut fi aproape de băieți.

Am realizat că tot ceea ce fac în sală mă ajută să revin și mai puternic. Cel mai important e să mă întorc cu gol, sper să fie cât mai curând", a declarat Hofman.

În vârstă de 20 de ani, jucătorul ofensiv al Universității Cluj a strâns 6 apariții în actualul sezon, în Superligă și Cupa României.

Comenteaza