Alegeri FRF 2018. Cum se împart voturile la Cluj

Alegeri FRF 2018. Cum se împart voturile la Cluj
| Foto: foto frf.ro

Ionuț Lupescu și actualul președinte, Răzvan Burleanu, sunt principalii candidați pentru conducerea fotbalului românesc.

În ultimele zile, mai mulți conducători de club și-au arătat public suportul și aprecierea pentru unul dintre candidați. Alegerile care au loc mâine, 18 aprilie, au un rol important pentru viitorul fotbalului din România.

Preşedintele FC Universitatea Cluj, Radu Constantea, cel care va participa la alegerile de la FRF din partea "studenţilor" nu a putut fi contactat.

În schimb fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău, actualmente manager sportiv la "U", a ales să îl susțină, personal, pe Ionuț Lupescu, în al cărui proiect spune că încredere. ”Îl susțin mult pe Ionuț Lupescu pentru Federația Română de Fotbal, sper să reușească pentru că merită. A bucurat foarte mulți suporteri ai României, a acumulat multă experiență ca director al Comisiei Tehnice a UEFA, iar dacă acei oameni și-au pus mare încredere în acest om, înseamnă că poate să dea foarte mult fotbalului românesc. Sunt convins că are această capacitate, experiență, seriozitate, să schimbe fața fotbalului românesc în bine”, a declarat Sabău.

Chiar dacă a fost coleg cu Lupescu în “Generația de Aur”, Dan Petrescu a ales să nu își arate suportul pentru vreun candidat. “Ca orice om de fotbal sunt curios cine va câștiga alegerile de la Federație. Eu pot doar să aștept și să văd cine va câștiga. Am fost coleg cu Ionuț Lupescu, am jucat 10 ani la echipa națională, dar în același timp domnul Burleanu a venit după mine la Cluj să mă ia la echipa națională. Aș vrea să câștige fotbalul românesc”, a spus antrenorul CFR-ului.

Nici președintele echipei din Gruia, Iuliu Mureșan, nu a putut fi contactat până la ora publicării articolului.

Vasile Marc, președintele AJF Cluj, nu a dorit să comenteze subiectul alegerilor de la “Casa Fotbalului”, dar, conform surselor Ziua de Cluj, il va susține pe Ionuț Lupescu.

Comenteaza