Alex Chipciu a găsit vinovatul. De ce nu s-au marcat goluri în partida "U" Cluj - FCSB

Alex Chipciu a găsit vinovatul. De ce nu s-au marcat goluri în partida "U" Cluj - FCSB
| Foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Universitatea Cluj a obţinut un egal onorabil pe Cluj Arena în faţa liderului SuperLigii, FCSB. Ce a declarat Alex Chipciu despre motivul remizei albe de luni seara. 

La interviul de după partidă, Alex Chipciu, fotbalistul celor de la Universitatea Cluj ”s-a dezlănțuit” și a oferit din nou o serie de declarații memorabile. Acesta a mărturisit de ce nu s-a putut marca, din punctul său de vedere, în partida de pe Cluj Arena.  

"Cred că ne-a incomodat terenul și pe ei și pe noi, e un teren foarte prost. Nu poți să pasezi, ei sunt tehnici, noi asta lucrăm mereu la antrenamente, să pasăm, dar nu se poate, dai pe lângă minge, se înfundă gheata, de aceea nu este nici spectacol.

Gazonul a fost pus acum și deja e stricat, incredibil, costă și atât. Avem stadioane, nu avem gazoane", a declarat Chipciu după finalul partidei, citat de DigiSport.  

Alex Chipciu a mai transmis că Universitatea Cluj rămâne în lupta pentru play-off. În urma meciului jucat pe Cluj Arena, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău ocupă locul opt în clasamentul Superligii, cu 34 de puncte. 

Comenteaza