Chipciu, amendat în urma conflictului cu suporterul. ”Nu mă onorează o astfel de ieșire”

Chipciu, amendat în urma conflictului cu suporterul. ”Nu mă onorează o astfel de ieșire”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul CFR-ului a avut un conflict cu un fan, după meciul pierdut de “feroviari” în fața celor de la Sepsi OSK.

Înfrângerea de pe teren propriu i-a afectat pe elevii lui Edi Iordănescu. La finalul partidei, Alexandru Chipciu și-a pierdut cumpătul și a avut un conflict cu un suporter, pe care l-a agresat și l-a înjurat. În urma evenimentelor, mijlocașul campioanei a fost amendat cu 500 de lei.

”După terminarea partidei de fotbal dintre echipele FC CFR Cluj - OSK Sepsi, în jurul orei 21:35, doi jucători de la CFR Cluj 1907 au ieşit pe poarta de acces a stadionului, cu maşina personală. Un suporter al echipei gazdă aflat pe trotuar în afara arenei sportive i-a apostrofat pe cei doi cu privire la modul cum joacă echipă.

Cei doi jucători au coborât din maşina, iar unul dintre aceştia i-a adresat suporterului înjurii. În acel moment a intervenit prompt un echipaj de jandarmi care a aplanat conflictul.

În urma acestui incident, un jucător din cadrul echipei CFR Cluj 1907 a fost sancţionat cu amendă în valoare de 500 lei, conform prevederilor legale, pentru proferarea de înjurii şi expresii jignitoare, săvărşite în spaţiul public”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

”Îmi pare rău pentru situația creată. Nu trebuia să reacționez așa, indiferent de ce mi-ar fi zis. Nu mă onorează o astfel de ieșire”, a spus mijlocașul, pentru As.ro.

Comenteaza