Alex Chipciu dă în judecată CSA Steaua

Alex Chipciu dă în judecată CSA Steaua
| Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

Alexandru Chipciu (34 de ani), mijlocașul celor de la Universitatea Cluj, a hotărât să dea în judecată CSA Steaua, pentru că fanii echipei roș-albastre l-au jignit pe fostul jucător de la FCSB în timpul meciului din grupele Cupei, scor 3-1 pentru ardeleni. 

Chipciu a fost sancționat cu 5.000 de lei de Comisia de Etică pentru că i-a jignit pe fanii Stelei la conferinţa de presă susţinută după meciul din grupele Cupei României.

Alexandru Chipciu nu renunță însă la războiul cu fanii Stelei, iar din informațiile GSP, Chipciu se va adresa și el Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal. 

Fotbalistul cu 47 de selecții în naționala României vrea să dea în judecată clubul roș-albastru, aducând în prim plan scandările pe care fanii din Ghencea le-au adresat la adresa acestuia. Chipciu a fost înjurat de ultrașii din Peluza Sud Steaua. „Chipciu, sclavul lui Gigi!” și „Chipciu, tu la Steaua nu ai jucat!” s-a scandat din peluza roș-albastră.

Contactat de GSP, Alexandru Chipciu nu a dorit să comenteze decizia luată luni de Comisia de Etică, prin care a fost sancționat cu 5.000 de lei, dar a confirmat că va acționa în instanță CSA Steaua. 

Citeşte şi: Steaua l-a reclamat pe Chipciu la Comisia de Disciplină. Ce amendă a primit mijlocaşul Universităţii Cluj

Comenteaza