Alex Chipciu, de acord tăierea salariilor în timpul stării de urgență: “Dacă stai acasă, unde cheltui bani?”

Alex Chipciu, de acord tăierea salariilor în timpul stării de urgență: “Dacă stai acasă, unde cheltui bani?”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fotbalistul lui CFR Cluj este dispus să renunțe la o parte din salariul său, pentru o scurtă perioadă pentru a ajuta clubul din Gruia.

Chiar dacă “feroviarii” nu și-au anunțat încă intenția de a reduce salariile în perioada suspendării Ligii 1, Alex Chipciu este dispus să renunțe la o parte din salariu pentru a-și ajuta echipa. Internaționalul român ar fi de acord cu tăierea salariilor în perioada stării de urgență, însă nu își dorește ca formațiile din Liga 1 să profite de situație și să reducă plata către jucători timp de un an.

“Mă feresc să vorbesc despre treaba asta, pentru că situația fiecărui jucător e diferită. Eu nu pot să zic că e bine să ne taie la bani, iar alt jucător care are salariul mic să spună că nu e bine. Eu am spus doar că e o perioadă grea pentru toată lumea, pentru jucători şi pentru cluburi. Dacă nici tu nu ajuți, clubului îi va fi greu să plătească.

Dar în acelaşi timp nu am spus nici că e ok să taie un an de zile salariul doar pentru că e stare de urgenţă. Starea de urgenţă poate ţine doar 3-4 luni. Stăm un an de zile cu salariul tăiat? Cu asta nu sunt de acord. Aş fi de acord cu tăierea salariului pe perioada stării de urgenţă. E ok, că nici nu cheltui bani. Dacă stai acasă, unde cheltui bani? Eu, şi în condiţiile în care am renunţat la mulţi bani ca să vin în România, tot sunt de acord să ajut clubul”, a spus Alex Chipciu la Telekom Sport.

Comenteaza