Alex Chipciu, dezamăgit după un nou eșec în Superligă: "Nu știu ce se întâmplă. Meci de meci avem aceleași probleme"

Alex Chipciu, dezamăgit după un nou eșec în Superligă: "Nu știu ce se întâmplă. Meci de meci avem aceleași probleme"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul mijlocaș al Universității Cluj a vorbit la finalul partidei cu Sepsi OSK, care a adus a patra înfrângere consecutivă pentru "studenți".

La fel ca și în rundele precedente, "Șepcile roșii" au avut inițiativa, au avut ocazii, însă au încheiat meciul fără puncte. La finalul meciului, Alex Chipciu a oferit concluziile sale despre joc și a recunoscut că frustarea își face loc în vestiarul echipei clujene în urma rezultatelor înregistrate recent.

"E greu să găsești o explicație, suntem toți dezamăgiți. Nu pot să-mi dau seama acum, la cald. Iar mi s-a părut că am avut multe ocazii și nu am dat gol.

Nu știu ce se întâmplă. E clar că meci de meci avem aceleași probleme. Probabil soluția ar fi să ne băgăm toți pe 16 metri și să ne rugăm să câștigăm cu 1-0.

Bine, mie nu-mi place fotbalul ăsta, dar în Liga 1 merge asta din ce văd. Ne asumăm și noi, nu spunem că antrenorul e de vină.

E frustrant când mă gândesc că suntem acum unde suntem și avem doar două puncte. Mi se pare incredibil, să ai mereu ocazii și să nu dai gol. Se adună presiune, avem niște suporteri fabuloși, păcat...", a spus jucătorul, conform Digisport.

Comenteaza