Alex Chipciu și-a reziliat contractul cu CFR, însă a semnat imediat o nouă înțelegere. De ce au apelat campionii la această soluție

Alex Chipciu și-a reziliat contractul cu CFR, însă a semnat imediat o nouă înțelegere. De ce au apelat campionii la această soluție
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a decis să rezilieze contractul mijlocașului, însă imediat au înregistrat la LPF o nouă înțelegere.

Ca și plecat de la CFR Cluj după revenirea lui Dan Petrescu, Alex Chipciu și-a reziliat contractul cu “feroviarii”. Cu toatea acestea, mijlocașul a semnat o nouă înțelgere, în aceiași termeni ca și precedenta.

“FC CFR 1907 CLUJ SA vs. CHIPCIU MIHAIȚĂ ALEXANDRU – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea formulată de reclamant.

Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 08.09.2021. Definitivă. Pronunțată azi, 08.09.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF”, a anunțat Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor.

Experimentatnul fotbalist a revenit în grațiile oficialilor din Gruia, iar campiona a apelat la acest artificiu pentru a-l putea înscrie pe Chipciu pe lista trimisă la LPF.

“E doar o chestie foarte simplă cu vechiul contract. A terminat vechiul contract și a semnat un nou contract pentru a putea fi pe listă. Când se întrerupe un contract, se depune altul, e normal, dar e tot contractul lui”, a explicat Ioan Becali pentru Prosport.

Comenteaza