Alex Chipciu și-a reziliat contractul cu CFR, însă a semnat imediat o nouă înțelegere. De ce au apelat campionii la această soluție

Alex Chipciu și-a reziliat contractul cu CFR, însă a semnat imediat o nouă înțelegere. De ce au apelat campionii la această soluție
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a decis să rezilieze contractul mijlocașului, însă imediat au înregistrat la LPF o nouă înțelegere.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Ca și plecat de la CFR Cluj după revenirea lui Dan Petrescu, Alex Chipciu și-a reziliat contractul cu “feroviarii”. Cu toatea acestea, mijlocașul a semnat o nouă înțelgere, în aceiași termeni ca și precedenta.

“FC CFR 1907 CLUJ SA vs. CHIPCIU MIHAIȚĂ ALEXANDRU – Încetare raporturi contractuale. Admite cererea formulată de reclamant.

Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 08.09.2021. Definitivă. Pronunțată azi, 08.09.2021, în ședință nepublică, la sediul LPF”, a anunțat Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor.

Experimentatnul fotbalist a revenit în grațiile oficialilor din Gruia, iar campiona a apelat la acest artificiu pentru a-l putea înscrie pe Chipciu pe lista trimisă la LPF.

“E doar o chestie foarte simplă cu vechiul contract. A terminat vechiul contract și a semnat un nou contract pentru a putea fi pe listă. Când se întrerupe un contract, se depune altul, e normal, dar e tot contractul lui”, a explicat Ioan Becali pentru Prosport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza