Alex Chipciu, sigur de un nou titlu în Liga 1: “CFR va face cei mai puțini pași greșiți”

Alex Chipciu, sigur de un nou titlu în Liga 1: “CFR va face cei mai puțini pași greșiți”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul campioanei a vorbit despre șansele la un nou trofeu în campionat, după ce actuala sa formație a remizat cu fosta sa echipă, FCSB.

CFR Cluj a obținut un punct pe terenul marii rivale, la ultima fază a partidei. Astfel, “feroviarii” își păstrează prima poziție în clasament și au prima șansă la titlu înaintea returului din play-off. Experimentatul jucător al campioanei, Alex Chipciu, e convins că echipa sa va greși cel mai puțin și va cuceri un nou trofeu.

“A fost un meci greu, am egalat pe final și asta e situația. E foarte important că am ținut Steaua, FCSB, pe locul 2. Ne-am distanțat de Craiova, e important. Sunt puncte grele în play-off. Cred că am redevenit pragmatici în ultimele meciuri, dacă mă gândesc la meciul cu Sepsi, cu Craiova. Azi s-a schimbat jocul, au marcat ei primul gol și ne-a fost greu să egalăm. Diferența va fi făcută de punctele de acum.

Cred că CFR știe să gestioneze astfel de momente. Sper să o ținem așa până la final. Sincer, CFR va face cei mai puțini pași greșiți. Nu mi-aș dori să mai fie palpitant finalul, vreau mai multă liniște pe final de carieră”, a spua Chipciu, potrivit Digisport.

Comenteaza