Alex Ioniță, cu gândul la un nou titlu alături de CFR Cluj: “Mi-aș dori să fim primii care reuşesc să câştige campionatul de două ori la rând”

Alex Ioniță, cu gândul la un nou titlu alături de CFR Cluj: “Mi-aș dori să fim primii care reuşesc să câştige campionatul de două ori la rând”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fotbalistul crescut de Rapid își dorește să cucerească un nou trofeu alături de formația din Gruia.

Venit în urmă cu un an la echipa clujeană, Ioniță a evoluat în doar 26 de partide pentru clujeni. Mijlocașul s-a aflat în conflict cu Dan Petrescu, iar la venirea lui Edi Iordănescu avea mai multe kilograme în plus. Totuși, Ioniță și-a trecut în palmare un titlu și o Supercupă alături de CFR.

Cu toate acestea, fostul fotbalist al Astrei își dorește să facă parte din echipa “ferovirailor” care sparge blestemul titlurilor în ani consecutivi. “Plecăm cu prima şansă, dacă reuşim să păstrăm cele 6 puncte faţă de FCSB şi în play-off, dar va fi greu, pentru că acolo se înjumătăţesc punctele şi o să fie alt campionat acolo. Mi-am îndeplinit o mare parte din vise până acum şi mi-aş dori să câştig campionatul iar.

Cine nu şi-ar dori?  Dar este mult până acolo, trebuie să ne gândim să luăm fiecare meci, pas cu pas. Chiar m-am uitat la istoria CFR-ului înainte să vin aici şi mi-aş dori să spargem acest blestem şi să câştigăm de două ori la rând, să fim primii care reuşesc să câştige la CFR de două ori la rând”, a declarat Ioniță, potrivit Telekom Sport.

Două titluri, o Cupă și două Supercupe sunt trofeele din palmaresul lui Alex Ioniță, care are și o selecție în echipa națională.

Comenteaza