Alex Ioniță, detalii despre perioda petrecută în Gruia: “M-am culcat pe o ureche, mă mai certa Dan Petrescu”

Alex Ioniță, detalii despre perioda petrecută în Gruia: “M-am culcat pe o ureche, mă mai certa Dan Petrescu”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Mijlocașul nu a reușit să se impună la CFR Cluj și a recunoscut că nu a gestionat corect perioada petrecută alături de “feroviari”.

Deși la sosirea sa în Gruia era unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, cariera lui Alex Ioniță a intrat pe o panta descendentă. Fotbalistul sosit de la Astra Giurgiu nu a reușit să se adapteze stilului impus de Dan Petrescu și nici împrumutul său la CS U Craiova nu a reușit să îi revitalizeze cariera. Ioniță recunoaște că s-a relaxat după transferul la CFR și regretă acum că nu a reușit în Gruia.

“Mă mai certa Dan Petrescu, dar pozitiv, însă eu nu recepţionam la fel atunci. Poate m-am culcat pe o ureche, dar nu mai pot da timpul înapoi. Păcat, la CFR era foarte frumos din toate punctele de vedere. Terenuri bune de antrenament, orice cereau jucătorii li se oferea, mergeam cu avionul în deplasări, banii erau buni la CFR.

Erau mulţi jucători buni acolo, nu au avut răbdare şi cu mine. Dan Petrescu nu a avut timp şi de mine, echipa era importantă. Poate trebuia să rămân la Astra, eram în formă, ajunsesem la naţională, dar m-am gândit că de la CFR pot pleca afară”, a spus mijlocașul la Digisport.

Comenteaza