Alex Ioniță, indicii despre plecarea de la CFR? Mijlocașul laudă fanii unei rivale: “Au cel mai frumos public din România”

Alex Ioniță, indicii despre plecarea de la CFR? Mijlocașul laudă fanii unei rivale: “Au cel mai frumos public din România”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fotbalistul pare dispus să de despartă de campioni după doar șase luni în Gruia.

Ajuns la CFR în pauza de iarnă, fostul mijlocaș al Astrei a sosit în lotul “feroviarilor” ca o mare vedetă. Totuși, deși suma de transfer a fost una considerabilă pentru Liga 1, un milion de euro, Ioniță nu a reușit să se impună în primul 11 al echipei clujene și a evoluat în doar 10 partide. Acum, fotbalistul pare atras de plecarea din Gruia, iar CS U Craiova este echipa care insistă cel mai mult pentru fostul rapidist.

Ioniță nu s-ar împotrivi unei plecări și chiar a lăudat publicul craiovean. “Încă nu ştiu nimic legat de această trecere. Am înţeles de interesul dânşilor, a fost vorba şi în iarnă să merg acolo, dar nu depinde doar de mine. Eu trebuie să-mi fac treaba cât mai bine, iar orice ofertă va veni bună pentru club şi pentru mine, voi fi dispus.

Au un public foarte frumos, cine nu şi-ar dori să joace acolo? Iubesc să joc cu un public foarte numeros şi cei de la Craiova cred că au cel mai frumos public din România, la momentul actual. Clar, mi-ar aduce aminte de Giuleşti”, a declarat Alex Ioniță, conform Digisport.

Până la o eventuală plecare, mijlocașul are șanse mari de a fi titular în returul cu Malmo, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida se va disputa miercuri, 1 august, de la 20:15.

Comenteaza