Alex Ioniță va continua la CFR Cluj: “Nu s-a pus problema ca noi să renunţăm la el”

Alex Ioniță va continua la CFR Cluj: “Nu s-a pus problema ca noi să renunţăm la el”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Deși a fost dorit la CS U Craiova, după plecarea lui Alexandru Mitriță, mijlocașul va evolua, cel puțin până la finalul sezonului pentru formația din Gruia.

Fotbalistul venit la CFR la începtul lui 2018 s-a confruntat cu mai multe probleme în primul său un an în tricoul “feroviarilor”. Un conflict cu Dan Petrescu l-a ținut pe bancă în prima parte a anului trecut, iar apoi greutatea i-a pus probleme.

Totuși, mijlocașul a evoluat de 26 de ori pentru clujeni și a înscris de trei ori. După ce una din contracandidatele CFR-ului la titlu, CS U Craiova și-a pierdut cel mai important jucător, pe Mitriță, oltenii și-au îndreptat antenția către Ioniță. Oficialul campioanei, Bogdan Mara, a clarificat situația mijlocașului.

Nu s-a pus problema ca noi să renunţăm la Ioniţă. Cu Craiova nu a fost o discuţie oficială. Doar iarna trecută a fost ceva, când era Dan Petrescu, dar nu s-a întâmplat. Şi nici noi nu luam în calcul să-l lăsăm să plece. A ajuns la un nivel bun, iar sâmbătă a adus valorea jocului nostru”, a declarat Mara, pentru Prosport.

Pentru Ioniță și colegii săi urmează un nou duel în campionat, chiar împotriva celor de la CS U Craiova. Partida se va disputa duminică, 10 februarie, de la ora 21:00.

Comenteaza