Alex Pașcanu nu își dorește să revină la CFR Cluj: “Am văzut acum cum e în România şi vreau să rămân în străinătate”

Alex Pașcanu nu își dorește să revină la CFR Cluj: “Am văzut acum cum e în România şi vreau să rămân în străinătate”
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Fundașul împrumutat de campioni în liga secundă spaniolă nu își dorește să se întoarcă în lotul formației din Gruia.

Sosit în 2019 la Cluj, fundașul central nu a reușit să se impună în echipa lui Dan Petrescu și a fost împrumutat la FC Voluntari și mai apoi la Ponferradina, în liga secundă din Spania. După experiența în La Liga 2, stopperul susține că nu își dorește să revină în România. 

“Deocamdată, am contract cu Ponferradina încă un an şi vreau să rămân acolo. Antrenorul mi-a dat multă încredere, asta m-a ajutat cel mai mult. Am venit după o perioadă grea în România, după CFR am fost la Voluntari, acolo am jucat. E un campionat foarte greu, liga a doua din Spania, poate că multă lume nu ştie asta. Sunt multe echipe puternice. Nu ştiam spaniolă, dar jucătorii m-au ajutat foarte mult.

Referitor la întoarcerea în România, deşi multă lume a spus că a fost un pas înapoi şi nu m-a ajutat, personal cred că m-a ajutat foarte mult. Am învăţat multe lucruri din experienţa asta. Am învăţat nişte lucruri pe care nu puteam să le învăţ la Leicester. Au fost mai multe chestii în România. M-a surprins că nu aveam salariile la zi. Eu credeam că acest lucru nu o să mă afecteze aşa cum m-a afectat.

Dar când nu primeşti salariul... de exemplu, am plecat de la Voluntari de un an şi încă n-am primit primele pentru salvarea de la retrogradare. Mi se pare incredibil! M-a afectat un pic, dar asta e situaţia în România.

Sperăm că pe viitor se vor regla chestiile astea, pentru că nu mi se pare normal. Îţi faci meseria zi de zi şi nu eşti plătit! Sincer, pe viitor aş vrea să rămân în afara României. Am văzut acum cum e în România şi vreau să rămân în străinătate”, a declarat fundașul pentru FRF TV.

Alex Pașcanu a evoluat în 33 de partide în liga secundă din Spania în actuala stagiune și a reușit să înscrie un gol. 

loading...
Comenteaza