Alibec la CFR? Petrescu: ”Ne-ar interesa un atacant ca el”

Alibec la CFR? Petrescu: ”Ne-ar interesa un atacant ca el”
Dan Petrescu a explicat, vineri, ce șanse sunt ca Denis Alibec să ajungă la CFR. ”Ne-ar interesa un atacant ca el”, a spus tehnicianul ardelenilor.

"Bursucul" nu crede însă că "feroviarii" și l-ar putea permite pe jucătorul lui FCSB.

"Nu cred că avem 10 milioane de euro ca să dăm pe el. Cum să-l luăm noi pe Alibec? Eu știu că cei de acolo vor cel puțin 10 milioane pe el. Sigur că ne-ar interesa un atacant precum Alibec, dar e imposibil de cumpărat de la Steaua. Dacă ne gândim la iarnă și la atacanți, s-ar putea să ne ia somnul și să pierdem meciul următor", a declarat Petrescu.

Denis Alibec a bifat 8 meciuri pentru vicecampioana României în actuala ediție din Liga 1, fără să marcheze vreun gol. A reușit, în schimb, să înscrie de două ori în cupele europene. Primul gol a venit în succesul cu Viktoria Plzen, scor 4-1, din turul 3 preliminar al Champions League, iar al doilea tot cu cehii, dar în grupele Europa League, scor 3-0.

Înaintea de a veni la FCSB, Alibec a evoluat trei sezoane în tricoul Astrei. A marcat 41 goluri în toate competițiile, iar în sezonul 2015-16 și-a trecut în palmares Campionatul și Supercupa României cu giurgiuvenii. Tot cu Astra, Denis Alibec a câștigat Cupa României în 2014, după o victorie la penalty-uri cu actuala sa formație.

La echipa națională, Alibec are 7 selecții și un gol.

Comenteaza