Alin Bondar, după înfrângerea cu CSM București: “Este cam și cum am fi jucat cu Real Madrid sau Barcelona din handbalul feminin”

Alin Bondar, după înfrângerea cu CSM București: “Este cam și cum am fi jucat cu Real Madrid sau Barcelona din handbalul feminin”
| Foto: facebook.com/uclujhandbal

“U” Cluj a pierdut în Liga Florilor, scor 34-27 în fața campioanei României și se află pe ultimul loc în campionat. 

Clujencele au un start prost de sezon, iar în fața CSM-ului au înregistrat ce de-a opta înfrângere consecutivă. Totuși, în cadrul lotului există încă speranță că sezonul poate fi salvat în partea a doua.

Antrenorul Alin Bondar a identificat și aspectele pozitive din meciul cu CSM. “Este cam și cum am fi jucat cu Real Madrid sau Barcelona din handbalul feminin. Este o înfrângere la scor, dar sunt mulțumit de anumite aspecte. Am reușit să rulăm întreg lotul, au jucat toate jucătoarele tinere, mă bucur că au prins minute cele de 17-18 ani. Vreau să le pregătesc pentru viitor.

Cu siguranță în sufletul erau speriate și stresate, dar numai așa pot scăpa de asta. Trebuie să știe că apără culorile unei echipe. În condiții de stres nu acționăm cum ar trebui, încă nu știm să câștigăm un meci”, a declarat Bondar.

Următorul meci pentru clujence va fi în deplasare, împotriva lui CSM Galați.

Comenteaza