Alin Bondar, după înfrângerea cu Bistrița: “Avem probleme foarte mari în apărare”

Alin Bondar, după înfrângerea cu Bistrița: “Avem probleme foarte mari în apărare”
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Antrenorul Universității Cluj a identificat principala cauză a înfrângerii pe propriul teren, scor 28-27.

Începutul de an este unul negru pentru hadbalistele Universității Cluj, care au pierdut primele cinci meciuri din 2019. Ultima înfrângere a venit pe propriul teren, în fața Gloriei Bistrița, deși “studentele” au condus în ultimele minute și au avut chiar șansa de a obține un punct la ultim aruncare.

Antrenorul Alin Bondar a explicat care au fost cauzele înfrângerii, dar le-a lăudat pe cele mai tinere jucătoare din lotul său, Andra Moroianu și Miruna Pica.

“În ultima parte a jocului am avut o superioritate numerică și trei situații clare pe care nu le-am fructificat. Puteam să mergem chiar la două goluri, iar dacă se întâmpla acest lucru, balanța se înclina în favoarea noastră. Am avut chiar la ultimul atac o ratare, dar o voi felicita pe Andra Moroianu și o voi încuraja. A făcut un joc foarte bun, iar astfel de lucruri se vor mai întâmpla în cariera ei.

Apărarea noastră și-a revenit în momentul în care a intrat Miruna Pica, care la 17 ani a adus un plus de agresivitate. Aici avem noi probleme foarte mari: în apărare suntem pasivi și credem că adversarul ne va face mingea cadou. Nu prea facem faulturi și ne este mai greu. Noi muncim foarte mult pentru apărare, dar când a început meciul ne-a lipsit agresivitatea”, a precizat tehnicianul.

Următorul meci în Liga Florilor pentru handbalistele Unvierstității Cluj va fi împotriva Gloriei Buzău, în 24 februarie.

Comenteaza