Alin Bondar, după o nouă înfrângere în Liga Florilor: “Există o tensiune foarte mare acumulată în echipă”

Alin Bondar, după o nouă înfrângere în Liga Florilor: “Există o tensiune foarte mare acumulată în echipă”
| Foto: foto facebook.com/uclujhandbal

Clujencele au pierdut cu Minaur Baia Mare, scor 29-23 și au ajuns la șase înfrângeri consecutive în acest sezon.

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj trece printr-o perioadă nefastă și a pierdut toate meciurile din acest sezon. “Studentele” speră să își revină cât mai repede și să iasă din zona periculoasă a clasamentului.

Antrenorul Alin Bondar a identificat problemele formației sale și speră să le resolve în cel mai scurt timp. “Consider că există o tensiune foarte mare acumulată în echipă. Nu ne este ușor după înfrângerile consecutive pe care le-am avut. Cred că ne cam tremură mâna la finalizare și ne este greu. Avem meci de meci un număr mare de ratări, toate lucrurile aceste se întorc împotriva noastră și afectează și jocul din apărare. Dacă nu ne revenim, ne va fi din ce în ce mai greu. Dacă ne revenim, înseamnă că dăm dovadă de multă putere.

Soluția pentru probleme noastre este să municm și să credem în șansele noastre. Altfel, nu se poate. Noi avem foarte multe jucătoare tinere, într-o situație de acest gen, nu este ușor. Nu este ușor să capacatitezi o echipă și să fie la cote maxime, având multe jucătoare sub 25 de ani”, a declarat tehnicianul al finalul partidei.

Următorul meci pentru clujence va fi în deplasare, împotriva formației HC Zalău.

Comenteaza