Alin Minteuan, dezamăgit după remiza cu FCSB. ”Am pierdut două puncte importante”

Alin Minteuan, dezamăgit după remiza cu FCSB. ”Am pierdut două puncte importante”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii au remizat alb, în capitală, împotriva formației cu care s-au bătut pentru titlul din Liga 1 în ultimele două sezoane.

Cu un mix între echipa de campionat și cea de cupele europene, dar și fără antrenorul Dan Petrescu pe bancă, CFR a arătat dezamăgitor pe Arena Națională. Clujenii nu au mai putut repeta evoluția bună din partida cu Lazio, iar jocul împotriva FCSB a fost unul din care ocaziile de a marca au lipsit cu desăvârșire.

Cu toate acestea, secundul Alin Minteuan s-a declarat dezamăgit la finalul partidei. “Nu ai cum să fii mulțumit. Meritam toate cele trei puncte, în opinia mea am pierdut două puncte importante. Au fost două reprize în care am avut ocazii să înscriem. Orice jucător de la CFR are valoare și merită să joace aici.

FCSB este întotdeauna o echipă periculoasă și 100% se va bate și în acest an la campionat. S-a optat pentru acest 11 pentru că FCSB este FCSB, o echipă importantă. În momentul de față, este pe o poziție nemeritată pentru că a arătat un fotbal bun”, a spus antrenorul secund al campioanei, potrivit Digisport. 

Comenteaza