Alin Minteuan, încrezător în legătură cu postul său: “Jucătorii nu se gândesc la un nou antrenor, astea sunt speculaţii”

Alin Minteuan, încrezător în legătură cu postul său: “Jucătorii nu se gândesc la un nou antrenor, astea sunt speculaţii”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși a fost numit doar ca interimar pe banca “feroviarilor”, fostul jucător din Gruia este optimist în șansele sale de a-și păstra poziția.

După un start slab de an, cu două remize și o înfrângere, campioana pare că își revnie. Deși jocul nu impresionează, interimarul Minteuan i-a condus pe clujeni spre a doua victorie consecutivă. Succesul de la Sfântu Gheorghe a fost cu atât mai importat cu cât a echivalat și cu o calificare în semifinalele Cupei României.

Minteuan a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbaliștilor intrați în teren. “A fost greu până am dat golul. După aceea am avut ocazii, dar nu am reuşit să luăm decizia corect. Dar important este rezultatul, calificarea, atâta tot. Avem un lot numeros şi foarte valoros. Jucătorii care au intrat astăzi nu au avut nimic de demonstrat, pentru că sunt jucători la CFR Cluj  şi cu siguranţă au valoare”, a declarat tehnicianul pentru Telekom Sport.

Antrenorul “feroviarilor” a vorbit și despre o nouă schimbare de antrenor, în condițiile în care Dan Petrescu e din ce în ce mai aproape de o revenire la CFR. “Jucătorii nu se gândesc, astea sunt speculaţii. Noi suntem împreună, lucrăm împreună. Despre cum mă simt, sunt extrem de fericit alături de ei. Acum, doar savurăm acest moment, iar duminică vom vedea ce va fi. Sper că va fi bine pentru noi. Alianţe, astea sunt prostii acum. Nu mai suntem pe vremea lui Ceauşescu. Sunt speculaţii. Fiecare echipă va lupta să obţină cât mai multe puncte, pentru că este vorba şi despre bani mai mulţi”, a precizat Alin Minteuan.

Pentru CFR Cluj urmează tot un duel cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida se va disputa duminică, 3 martie, de la ora 20:00.

Comenteaza